1 жовтня в кабінеті Гніванського міського голови відбулося засідання фокус-групи у рамках співпраці між Гніванською міською радою та Вінницькою обласною правозахисною організацією «Джерело надії», спеціалістами якої й було організовано захід. З метою напрацювання ідей та рекомендацій щодо стратегічного плану розвитку громади та місцевої програми по наданню безоплатної правової допомоги мешканцям на засідання були запрошені жителі ОТГ, а також представники органів місцевого самоврядування.

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Ірина Льопко, люди сидят и в помещении

Головним завданням засідання було дослідження думки жителів громади щодо шляхів забезпечення доступу до правосуддя в громаді.

На завершення було визначено ефективні механізми впливу громадськості на забезпечення населення якісними правовими послугами.

На изображении может находиться: 1 человек, в помещении

Нагадуємо, що відповідно до Меморандуму про співпрацю між Гніванською міською радою та Вінницькою обласною правозахисною організацією «Джерело надії», двічі на місяць (по вівторках) у приміщенні Гніванської міської ради спеціалісти організації надають безкоштовні юридичні консультації, а також допомогу у складанні позовних заяв до суду та інших правових документів.

Графік прийому до кінця року: 01 жовтня, 22 жовтня, 12 листопада, 26 листопада, 10 грудня та 24 грудня 2019 року з 10-ї до 12-ї години. Гніванська міська рада, каб. №10.