Шановні мешканці ОТГ!
Нагадуємо, що до 16 жовтня триває подача документів для голосування на визначення черговості асфальтування вулиць громади. Наразі вже створено 6 вуличних комітетів, які подали протоколи зборів та листи-звернення.

Фото без опису
Для того, щоб подати свою вулицю на голосування мешканцям вулиць НЕОБХІДНО:

1. З 16 вересня по 16 жовтня створити вуличний комітет шляхом загальних зборів мешканців вулиці; обрати голову, який буде представляти інтереси вулиці.

2. Підготувати звернення від голови вуличного комітету з підписами мешканців про винесення вулиці на голосування.

3. Подати оригінал протоколу зборів про створення вуличного комітету та лист-звернення про винесення вулиці на голосування. ВАЖЛИВО! Протокол зборів повинен містити 4 питання порядку денного: 1) обрання секретаря; 2) створення вуличного комітету; 3) обрання голови вуличного комітету та надання йому повноважень; 4) про звернення до Гніванської міської ради стосовно асфальтування вулиці та винесення її на голосування.

Після отримання міською радою протоколів та листів від вуличних комітетів з 19 по 31 жовтня буде тривати голосування для визначення черговості асфальтування вулиць у 2020 році. В результаті голосування буде обрано три вулиці-переможці, які набрали найбільшу кількість голосів.

За будь-якою інформацією та зразками протоколів, ви можете звернутися в міську раду (каб. № 12).

Друзі, поспішайте, створюйте вуличні комітети, адже є відповідні терміни подачі вищевказаних документів. У жовтні-листопаді 2019 року формується місцевий бюджет на 2020 рік, в який закладаються кошти на асфальтування вулиць.