Автодорога обласного значення Гнівань - Браїлів, що пролягає через села Демидівка та Могилівка в 2020 році буде капітально відремонтована, в поточному (до кінця року) буде проведено ямковий ремонт найбільш проблемних її ділянок. Вчора, на запрошення Громадської ради при голові облдержадміністрації, Юрій Мельник взяв участь у засіданні круглого столу на тему: "Пріоритетні напрями з відновлення автомобільних доріг загального користування місцевого значення".

На изображении может находиться: 6 человек, люди сидят и в помещении

Поставив гострі питання керівнику управління дорожнього господарства Вінницької області Олегу Васильовичу БАБІЮ, з яким знайомий давно та мав щастя працювати разом в облдержадміністрації, зокрема щодо відсутності в розпорядженні голови облдержадміністрації від 30 липня 2019 року N 561 "Про затвердження пріоритетних напрямів з відновлення автомобільних доріг загального користування на 2020-2022 роки" автодороги Гнівань - Браїлів.

На изображении может находиться: 3 человека, в помещении

В результаті обговорення отримав гарантії, що в розпорядження голови ОДА буде внесено доповнення І ДОРОГА ГНІВАНЬ-БРАЇЛІВ БУДЕ ВНЕСЕНА ДО ВІДПОВІДНОГО ПЕРЕЛІКУ. Начальник управління дорожнього господарства Вінницької облдержадміністрації Олег БАБІЙ також пообіцяв сприяти ЯКОМОГА ШВИДШОМУ ПРОВЕДЕННЮ ЯМКОВОГО РЕМОНТУ НАЙБІЛЬШ ПРОБЛЕМНИХ ДІЛЯНОК ЦІЄЇ ДОРОГИ, ОСОБЛИВО НА В'ЇЗДІ В СЕЛО ДЕМИДІВКУ ЗІ СТОРОНИ ГНІВАНІ ТА НА ВІДРІЗКУ ВІД МЕЖІ МІСТА ГНІВАНІ ДО В' ЇЗДУ В СЕЛО МОГИЛІВКУ. ДО КІНЦЯ ПОТОЧНОГО РОКУ, З ЙОГО СЛІВ, НА ЦЮ МЕТУ БУДЕ ДОДАТКОВО СПРЯМОВАНО 1 МЛН 200 ТИС ГРН., ЯКІ ВЖЕ ВИДІЛЕНІ! Знаю, що до цього доклав максимум зусиль депутат Гніванської міської ради Володимир Михайлович ПРІДОЛОБА та міський голова Володимир Володимирович КУЛЕШОВ.

ПОСТАВИВ ПОСАДОВЦЯМ - учасникам "круглого столу", також питання щодо проблем з розчищення лісозахисних смуг, які пролягають вздовж цієї дороги. Мене підтримали інші голови сільських рад, які були присутні на цьому заході. Голова громадської ради Пилип Григорович ПРУДИУС пообіцяв, що це питання буде обов' язково ОПРАЦЬОВАНО на рівні обласних структур, які за цю проблему відповідають та буде прийнято відповідне РІШЕННЯ. Результати засідання круглого столу ДУЖЕ КОНСТРУКТИВНІ ТА ВСЕЛЯЮТЬ ВІРУ У ТЕ, ЩО СТАН ДОРІГ В ГРОМАДІ БУДЕ ПОКРАЩУВАТИСЬ. Переконаний у цьому після спілкування з Олегом БАБІЄМ, який під час засідання "круглого столу" показав глибоке володіння предметом своєї праці, продемонстрував системний підхід до справи, знання проблем у сфері дорожнього господарства та запропонував конкретні шляхи їх вирішення.

Хочу щиро подякувати за запрошення до участі у засіданні "круглого столу" члена Громадської ради, директора ТОВ "АТП "Слободянюк" Олександра Андрійовича СЛОБОДЯНЮКА. Саме він, як голова комітету Громадської ради з питань ЖКГ та інфраструктури, ініціював проведення цього заходу, організував та провів його на належному рівні.

Староста сіл Могилівка та Демидівка,

Юрій Мельник