Шановні мешканці Гніванської ОТГ!  Згідно поданих заявок від вуличних комітетів, з 19 по  31 жовтня  2019 року розпочинається голосування за черговість асфальтування вулиць у 2020 році. Три вулиці, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть включені у перелік асфальтування на 2020 рік. Проголосувати за одну або декілька вулиць ви можете двома методами:

Фото без опису

1.Заповнивнити електронну форму, перейшовши за посиланням https://forms.gle/JtG3zoZPnRfqcznU7 ;

2. Проголосувати у пунктах для голосування, заповнивши спеціальний бланк. Пункти для голосування розміщені: в м. Гнівань (Гніванська міська рада, централь на та Витавська бібліотеки), с. Грижинці (сільська бібліотека), с. Могилівка (сільська бібліотека), с. Демидівка (старостинський округ).

Кожен мешканець Гніванської ОТГ може проголосувати лише 1 раз  за одну або декілька вулиць одночасно, і незважаючи в якому населеному пункті громади та на якій вулиці він проживає.

Після завершення голосування буде створена комісія по підрахунку голосів. Голови вуличних комітетів, які подали свої вулиці на голосування, автоматично входять у наглядову раду і мають право бути присутніми при підрахунку голосів.

Хочемо зауважити, що вся інформація про контактні дані, місце реєстрації та проживання буде проходити перевірку на достовірність даних. Важливий момент: якщо людина проживає в м. Гнівані, але зареєстрована в іншому населеному пункті, повинна надати відповідний документ, який підтверджує її місце проживання в Гніванській ОТГ (акт обстеження депутата).

Чекаємо з нетерпінням ваших голосів!