18 жовтня в рамках відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва на подвір’ї Центру позашкільної освіти «Простір» відбулося свято «Козацькому роду нема переводу». Свято несло напрямок патріотичного виховання, спортивних змагань та розважальних програм. Особливістю було те, що учасники мали змогу здати нормативи на присвоєння «козацького рівня» - І,ІІ,ІІІ,ІV.

На изображении может находиться: 11 человек, люди на сцене и люди стоят

Розпочалося свято з виступу учнів дитячої музичної школи та артистів Центру дозвілля «Калина». Молоді козаки під керівництвом Олександра Коваля продемонстрували свої навики бойового гопаку. Діти з «Простору» змагалися в конкурсах, а дорослі команди продемонстрували своє вміння в командних змаганнях. Перемогу отримала команда міської ради «Гніванчани», другими фінішували «Богатирі» з Могилівки, третє місце - молода перспективна команда старшокласників. Після змагань спортсмени здавали нормативи на присвоєння «Козацького рівня» у таких видах спорту, як підтягування, віджимання, штовхання гирь, штовхання набивного м’яча та біг на 30 м.

На изображении может находиться: один или несколько человек, дерево и на улице

Першим здав нормативи міський голова В. Кулешов, показавши присутнім, що перебуває в гарній спортивній формі. Його прикладу наслідували молоді та досвідчені спортсмени з Гнівані та Могилівки. Всі учасники отримали нагороди та відповідний рівень. Судити змагання доручили членам ГО «Спортивна рада»: Р. Крепостняку, В. Ліщишину, О. Цехмейстру та С. Нижнику. Смачний куліш, юшку та фіто-чай традиційно готували працівники ЦПО «Простір». Дякуємо всім, хто долучився до організації і проведення свята!

Фотозвіт за посиланням: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1402295623243052&type=3