"Такого не було давно та не могло бути АПРІОРІ НІКОЛИ, якби села Демидівка та Могилівка не увійшли добровільно до складу Гніванської міської об'єднаної територіальної громади... - зауважив староста сіл Юрій Мельник. - Заходи з відродження в обох селах осередків культури (Будинків культури) продовжуються.

На изображении может находиться: на улице

Великий обсяг робіт проведено в селі Могилівці, де незабаром оновлений будинок культури ПЛАНУЄТЬСЯ ВІДКРИТИ. В селі Демидівці величезна будівля сільського будинку культури, який БУВ ОДНИМ З НАЙБІЛЬШИХ НЕ ТІЛЬКИ В ЖМЕРИНСЬКОМУ РАЙОНІ, АЛЕ Й І У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ, знаходився в занедбаному та аварійному стані ОЖИВАЄ НА ОЧАХ...

На изображении может находиться: один или несколько человек и в помещении

Зразу ж зауважу, що Демидівський будинок культури став своєрідним чемпіоном в плані загальної суми коштів, яка вже спрямована на його капітальний ремонт. Ця сума скоро сягне 2 млн. грн... Два роки тому, КОЛИ МИ БУЛИ САМОСТІЙНІ, про це можна було лише мріяти... Сьогодні вчергове ознайомився з ходом ремонтних робіт в Демидівському будинку культури. Привабливо виглядають у вечірній час жовті вогники у його вікнах. Тут завирувало життя. Працює бібліотека, проводиться репетиція народного аматорського колективу "Купавонька". В інші дні тут запрацювали гуртки для дітей, зокрема танцювальний. А ще тут прискореними темпами ведеться капітальний ремонт холу та вестибюлю, що на першому поверсі. Завершено роботи по укріпленню однієї з головних стін будівлі, яка була серйозно пошкоджена. Не дивлячись на вечірній час роботи ведуться дуже активно. Не тільки координує їх хід та контролює якість робіт, але й ОСОБИСТО БЕРЕ АКТИВНУ УЧАСТЬ У їх проведені депутат Гніванської міської ради, обраний від села Демидівки Анатолій ПОЛІЩУК. Ним організовано та забезпечено скління розбитих вікон та "зашивання" віконних пройомів глядацької зали, яка за десятки років ПЕРЕТВОРИЛАСЬ ЧИ В НЕНАЙБІЛЬШУ ГОЛУБ'ЯТНЮ. Вивчається питання щодо облаштування у цій величезній залі сучасного багатопланового майданчика для занять спортом, проведення спортивних та культурно-масових заходів усієї об'єднаної громади. Найближчим часом планується провести загальносільський суботник по очищенню цієї зали від непотребу та сміття. Нехай нам у цьому допоможе Господь Бог!"