11 грудня у Гніванському міському будинку культури відбулася зустріч-презентація з письменницею Катериною Кулик. Письменниця прожила в Азіїі більше семи років, відвідала 32 країни, а коли повернулась - відчула себе іноземкою в Україні. Про це вона захотіла написати, а поки писала - полюбила Україну ще більше. Тендітна, весела, комунікативна та талановита дівчина у своїх книгах пише про кохання, подорожі та пригоди. Дівчина щиро вірить, що бути щасливою - це звичка, вона ділиться з нами цією звичкою у насичених текстах своїх книжок. Катерина вже рік мешкає у селі біля печери Атлантиди серед подільських Товтр, щоранку прокидається і дякує життю за цю казку.

На изображении может находиться: 15 человек, в том числе Ольга Басиста, Светлана Мельник, Наталія Вітряк и Ольга Петлик, люди улыбаются, люди стоят и в помещении

Пізнавально, весело, щиро і надихаюче пройшла зустріч. Познайомитися з творчістю авторки можна в бібліотеках нашої ОТГ.

Дякуємо КЗ "Гніванська публічна бібліотека" за організацію зустрічі,  колективу гніванського Будинку культури за гостинність та можливість провести такий захід, а всім учасникам дякуємо за гарний настрій.