З 2 по 6 грудня було проведено Тиждень історії згідно плану роботи школи. Тиждень розпочався із виставки матеріалів на історичну тематику та робіт учнів. Новинкою Тижня стала виставка історичних мемів старшокласників.

На изображении может находиться: 8 человек, люди улыбаются, люди сидят, стол и в помещении

Для учнів 5-11 класів юні екскурсоводи проводили змістовні тематичні екскурсії в шкільному музеї та кабінеті краєзнавства. Також презентували краєзнавчі відкриття, зокрема події Української Революції 1917-1921 років у нашому краї.

На изображении может находиться: 9 человек, в том числе Anatoliy Savchuk, люди стоят и в помещении

Цього року ми відзначаємо 30-річчя шкільного музею. Учні-краєзнавці підготували унікальну презентацію «Речі розповідають» про експонати нашого музею, як основний фонд. Після презентації було проведено вікторину, переможцями якої стали учні 8-А та 5(9)-Б класів. Учні не оминули увагою народні традиції зимового циклу та провели інсценізацію цих свят.

На изображении может находиться: 13 человек, люди стоят и в помещении

Чи не найбільшу цікавість викликав диспут на тему: «Роль особи в історії». У ньому взяли активну участь учні 5-х, 6-х та 8-х класів.

Весь Тиждень історії був присвячений Дню волонтера та Дню Збройних сил України. Учні, вчителі та батьки дуже відповідально поставились до відзначення цих днів в умовах російської агресії сьогодні. Учні та вчителі нашої гімназії були учасниками вшанування захисників України у Вінницькому обласному театрі імені М. Садовського. Вони відвідали виставку, присвячену воїнам-захисникам сьогодення, зустрічались з ними та виступали на сцені із номерами художньої самодіяльності.

Адміністрація школи