12 грудня у м.Вінниця відбувся практикум із застосування законодавства на тему: "Реформування системи соціального захисту населення. Особливості роботи з особами з інвалідністю, учасниками АТО, внутрішньо переміщеними особами та іншими категоріями населення" в рамках проєкту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.У заході взяла участь представниця з Гніванської ОТГ.Фото без опису

Зі вступним словом виступив виконавчий директор Вінницького регіонального відділення Асоціації міст України Філатов Владислав і розповів про роботу Асоціації та наголосив на важливості взаємодії органів державної влади в контексті децентралізації з органами місцевого самоврядування.

Модератором заходу виступив Сергій Шмігленко (регіональний консультант АМУ з юридичних питань), який розповів про інновації стосовно організації роботи ОМС з питань соціального захисту населення в умовах децентралізації.

Фото без опису

Світлана Ярмоленко, начальник управління сімейної політики та оздоровлення Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, у своїй промові детально розповіла про організацію роботи суб'єктів реагування щодо попередження та протидії домашньому насильству в об'єднаних громадах.

Катерина Білійчук, представник Вінницького обласного центру соціально - психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Обрій ", звернула увагу присутніх на проблеми та можливості, які пов'язані з реалізацією прав осіб з інвалідністю в ОТГ.

Фото без опису