В рамках Всеукраїнського тижня права, 13 грудня на базі Гніванської ЗОШ №3 відбувся  інтелектуально-розважальний конкурс «Правничі ігри». Захід організував інспектор ювенальної превенції Гніванського відділення поліції Андрій Шаповалюк із залученням відділу освіти Гніванської ОТГ та спеціаліста із соціальних питань міської ради. У змаганнях взяли участь старшокласники Гніванської, Могилівської та Сутисківської шкіл. 

Фото без опису
Захід розпочався із представлення команд. Усі учасники намагалися цікаво та оригінально розповісти про себе. До конкурсу долучилися не лише учні, а й їх учителі, які представляли журі. Коли ж творче дійство завершилося, розпочалися справжні інтелектуальні баталії: діти відповідали на правничі питання, брали участь у музичному та фотоконкурсах. Конкурсанти зазначили, що було нелегко, однак дуже цікаво.

Фото без опису
Про доцільність заходів, спрямованих на підвищення рівня правосвідомості дітей, зазначив і організатор конкурсу, інспектор ювенальної превенції Андрій Шаповалюк: «Ігри приносять дітям не лише знання, вони згуртовують, навчають працювати в команді та проявляти себе».
Запекла боротьба конкурсантів визначила абсолютних переможців.  Першість здобула команда «Моноліт» Гніванської ЗОШ №1, ІІ місце - «Буква закону» Могилівської ЗОШ, ІІІ - «Феміда» Гніванської ЗОШ №3, ІV - «Правдолюби» Сутисківської ЗОШ, V - «Нащадки Орлика» Гніванського НВК.
Переможці отримали дипломи, подяки та солодкі призи. Всі учасники конкурсу отримали незабутні емоції та фото на згадку.