22 грудня відбулося урочисте відкриття оновленої глядацької зали та фойє в Могилівському будинку культури. На урочисте відкриття культурної установи зібрався повний зал жителів села Могилівка, меценати, спонсори та керівництво ОТГ, які доклали чимало коштів та власних зусиль для реконструкції будівлі.

На изображении может находиться: 4 человека, в том числе Володимир Кулешов, люди улыбаются, люди стоят и костюм


Офіційна частина розпочалася із перерізання червоної стрічки, право на це було надано міському голові та старості сіл Демидівка та Могилівка. Після завершення офіційної частини в оновленій глядацькій залі розпочався святковий концерт за участі дитячих та дорослих колективів с. Могилівки, а також Народного артиста України Станіслава Городинського, концерт якого подарувало могилівчанам ТОВ "Демидівський граніт".

 

На изображении может находиться: 5 человек, люди на сцене, люди играют на музыкальных инструментах и люди стоят


Під час заходу подяками за вагомий внесок у розвиток культури в Гніванській ОТГ від міської ради були нагороджені: завідувачка Могилівського БК Анна Пантя, яка була головним ініціатором та доклала найбільше зусиль задля відродження будівлі; керівник ТОВ «Демидівський граніт» Петро Іванович Толкач та заступник директора з комерційних питань, депутат Гніванської міської ради Володимир Прідолоба, які є головними спонсорами не тільки ремонту будинку культури, а й площі перед ним; Тарас Сидорчук - директор ТОВ "СУАП ІНТЕРВІАС Україна"; Сергій Снігур - директор ТОВ «Він Шлях Транс»; голова ГО «Гніванчани» Анатолій Дрозд, Денис Ген - директор ТОВ «Леванте Транс», Віктор Биков - генеральний директор ТОВ «СХК Вінницька промислова група», а також найактивніші жителів.

На изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди на сцене, люди стоят, обувь, ребенок и на улице
 

В свою чергу за турботу про село та допомогу в реалізації даного проекту, подяку від мешканців села отримав голова Гніванської ОТГ Володимир Кулешов та староста Юрій Мельник.
«Хочу подякувати усім, хто долучився до ремонтних робіт в будинку культури. Перш за все, це справжні активісти села Могилівки, які жертвували своїм вільним часом, до пізньої пори самовіддано працювали на об’єкті. Також велика подяка меценатам, які не шкодували своїх коштів для гарної справи, і звичайно ж керівництву Гніванської ОТГ разом із виконавчим комітетом та депутатським корпусом, які виділяли кошти на придбання матеріалів для ремонтних робіт. Роботи зроблено чимало, але попереду нові задуми та плани по їх реалізації», – говорить Анна Пантя.
Володимир Кулешов в свою чергу сказав: «Мені дуже приємно, що до складу Гніванської ОТГ входить населений пункт із такою потужною громадою, яка спільними зусиллями разом із владою, меценатами та простими жителями робить корисні справи. Хочу наголосити знову, що пріоритетом для мене особисто є, як розвиток інфраструктури населених пунктів, так і розвиток культури і спорту. Будинки культури мають відігравати у цьому плані вагому роль, в яких кожен мешканець зможе знайти заняття по інтересах. Особисто хочу подякувати керівнику закладу Анні Панті за проявлені гарні організаторські здібності, ініціативу та ентузіазм в роботі».
Ще раз вітаємо могилівчан з відкриттям оновленого будинку культури і бажаємо їм подальшого процвітання та розвитку!