14 січня в Могилівському будинку культури з нагоди святкування Дня села відбувся фестиваль колядок та щедрівок "Різдвяна зірка 2020". На фестиваль завітало чимало гостей, оновлена зала була переповнена. Такого аншлагу Могилівський БК давно уже не бачив.

На изображении может находиться: 4 человека, люди на сцене, люди танцуют, толпа и в помещении

Учасниками фестивалю стали колективи з Гніванської ОТГ, а саме: м. Гнівані, с. Могилівка, с. Демидівка та с. Грижинці, а також запрошені гості з с. Селище та смт. Браїлів.

Захід розпочався із вітального слова ведучих завідувачки Могилівської БК Анни Панті та старости сіл Юрія Мельника. Першими защедрувати вийшла відома фольклорна група народного зразкового ансамблю танцю «Барвінок» (м. Вінниця), яка «задала високу планку» наступним артистам, що гідно її продовжили. Щедрували, колядували та співали під запальні мелодії усі місцеві та запрошені колективи.

На изображении может находиться: 8 человек, люди стоят и люди на сцене

Наприкінці заходу міський голова привітав усіх присутніх з різдвяними святами та зазначив, що с. Могилівка – єдина громада, яка святкує День села двічі і саме цим вона є особлива.

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Сергей Журавлёв, люди стоят

Всі учасники були нагороджені подяками та символами фестивалю «Різдвяна зірка». Завершенням дійства стала спільна щедрівка артистів «Нова радість стала».

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Елена Сычевская-Скрипник, люди стоят

Хочемо зазначити, що даний фестиваль відбувся вперше та планується проводити щороку з геометричною прогресією.

Гніванська міська рада висловлює щиру подяку усім, хто долучився до організації та проведення заходу, а також артистам, які взяли у ньому участь! До нових зустрічей!