«У Гнівані повинна бути одна з найкращих лікарень у Вінницькій області» - це стратегічна ціль щодо розвитку медичних послуг у міського голови та керівників медичних закладів. У планах розвитку – створення комфортних умов для пацієнтів та сучасне оснащення медобладнанням. Реалізація планів розпочалася відразу після взяття в підпорядкування Гніванської міської ради медичних закладів міста, що стало можливим завдяки створенню Гніванської ОТГ.

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Володимир Кулешов и Оксана Поштар, в помещении

За попередні два роки в медустановах проведено низку ремонтних робіт і придбано найнеобхідніше медобладнання для лабораторії, кабінету функціональної діагностики, відділення невідкладної медичної допомоги, нового відділення паліативної допомоги та інших відділень. Нинішній рік розпочався новим витком реалізації планів міського голови, а саме: НА ПЕРШІЙ СЕСІЇ 2020 РОКУ ВИДІЛЕНО РЕКОРДНУ СУМУ ЗА ВСЮ ІСТОРІЮ ІСНУВАННЯ ЛІКАРНІ – 5 МЛН ГРН.

На изображении может находиться: 4 человека, в том числе Irina Mazur и Ирина Юр, люди стоят и в помещении

За ці кошти планується проведення ремонтних робіт в одному з відділень Гніванської міської лікарні, та найголовніше – придбання нового сучасного цифрового діагностичного обладнання - рентгенобладнання для проведення рентгенобстежень; шафи для сушки рентгенплівки; відеоендоскопічне обладнання для діагностики захворювань стравоходу, шлунку, 12-палої кишки; монітор фетальний для діагностики внутрішньоутробного розвитку плоду; 2 негатоскопи для читання рентегонологічних знімків; система обстеження молочних залоз для ранньої діагностики онкозахворювань молочних залоз; 2 дефібрілятори для надання реанімаційної допомоги.

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Ирина Юр и Володимир Кулешов, люди стоят и в помещении

За це на сесії в своєму виступі головний лікар Гніванської міської лікарні Леонід Томчук подякував депутатському корпусу та міському голові.