25 березня відбулося чергове засідання комісії Гніванської міської ради з питань ТЕБ та НС. Розглянули та затвердили наступне:
1. Заборонити продаж на території ОТГ молочної продукції домашнього виробництва (походження) без заводської упаковки та маркування.

На изображении может находиться: 3 человека, люди сидят, стол и в помещении


2. Дозволити роздрібну торгівлю засобами зв’язку в салонах мобільного зв’язку за адресами: «Vodafone» - Соборна, 51; «Lifecell» - Соборна, 43 б; «КИЇВСТАР» - Соборна, 58.
3. Для всіх працюючих закладів торгівлі обмежити відстань між покупцями - не менше 2 м один від одного, з обов’язковим нанесенням відповідної розмітки (інтервалами 2 м) на підлозі червоним кольором.
4. Затвердження створеної за розпорядженням міського голови комісії з питань дотримання правил карантину в Гніванській ОТГ.
Всі рішення прийняті відповідно до внесених змін Постанови Кабінету міністрів № 211.

На изображении может находиться: 1 человек, сидит, стол, офис и в помещении

Розгляд інших нагальних питань, таких як: торгівля посадковим матеріалом та засобами захисту рослин, а також питання роботи ринків та ярмарків перенесено на наступне засідання у зв’язку із запровадженою в країні «Надзвичайною ситуацією» відповідно тих обмежень, які будуть визначені згодом Урядом.

Нагадаємо, що сьогодні у м. Вінниці офіційно підтверджений випадок захворювання на коронавірус.