Шановна громадо! В той час, коли увесь світ бореться із вбивчим вірусом COVID-19, ми не маємо права забувати про наших героїв, які 34 роки тому після взриву реактора на Чорнобильській АЕС, ризикуючи здоров’ям та життям, попередили масштабну катастрофу, яка могла статися для великої частини світу. Ліквідатори аварії пліч-о-пліч зі своїми соратниками звели до мінімуму розповсюдження радіації, загасивши пожежу та не допустивши повторного взриву на ЧАЕС.

На изображении может находиться: 2 человека, в том числе Володимир Кулешов, люди стоят, дерево, цветок, растение, на улице и природа

Пожежники, лікарі, працівники станції, а згодом водії, будівельники та інші спеціалісти, часто-густо без спеціальних знань, умінь та знарядь особистого захисту проявляли героїзм, виконуючи небезпечну, але вкрай необхідну роботу з ліквідації аварії! Низький уклін та подяка всім ліквідаторам за їх героїзм! Більшості з них вже не має серед нас, але пам`ять про героїв буде жити вічно! А тим, хто серед нас, бажаємо здоров`я, миру та благополуччя!

На изображении может находиться: растение, цветок, дерево, на улице и природа

Володимир Кулешов