Ми постійно подаємо інформацію про роботу команди міської ради та меценатів в напрямку розвитку охорони здоров`я в Гніванській ОТГ. В попередній публікації ми розповідали про підприємців, які придбали Гніванському ЦПМСД безконтактні термометри, а сьогодні черговий внесок зробили депутат міської ради Володимир Прідолоба та Ігор Луценко. Черговий подарунок - це кондиціонер та захисні костюми.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и костюм

Ігор Михайлович розповідає: «За фахом роботи мені доводиться бути в багатьох лікарнях, різних населених пунктів. Я вражений, скільки багато роботи робиться у вас для розвитку лікарні та як за цю справу дбає міський голова, тому і ми вирішили долучитися до гарної справи й подарувати кондиціонер».

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Депутат міської ради, комерційний директор Демидівського кар’єру Володимир Прідолоба з перших днів оголошення карантину, як і головний лікар Леонід Томчук, увійшов до складу утвореного міським головою штабу протидії коронавірусу в Гніванській ОТГ. Ми вже повідомляли про його внесок в командну справу дезінфекції місць загального користування! А ще з перших днів він почув про проблему відсутності у лікарів засобів особистого захисту і взявся за її вирішення - придбання масок та пошиття захисних костюмів. Завдяки цьому медики отримали більше сотні якісних костюмів. Також керівники відвідали відділення, де завершуються ремонтні роботи. Головний лікар подякував міській раді за виділені кошти на ремонт та обладнання для міської лікарні, а також розповів про вже проведені роботи.

«Завдяки вчасній допомозі гніванським лікарям в придбанні засобів індивідуального захисту та спеціального обладнання, працівники наших медзакладів краще захищені в порівнянні з багатьма закладами інших регіонів України», - сказав Л. Томчук. Подякувавши за кондиціонер, він запевнив, що він буде встановлений в одній з палат в терапевтичному відділенні Гніванської міської лікарні.