Асоціація управителів житла в умовах карантину спільно з провідними вищими навчальними закладами з різних регіонів України впроваджує дистанційне навчання за курсом: «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» (тривалість курсу становить 72 години).

Після успішного проходження курсу слухачі отримають свідоцтва встановленого зразка та згодом зможуть пройти професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» в органі сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» (атестат про акредитацію Національного агентства з акредитації України № 6О042 від 28.11.2019 року).

В травні та червні планується проведення онлайн курсу для чотирьох груп слухачів.

Проходження навчання та професійної атестації на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)» є обов’язковою умовою роботи управителів з 01.01.2019 року.

Подати заявку та отримати більш детальну інформацію про дати проведення навчання та професійної атестації, вартість, умови допуску тощо., можна по телефону: (093) 392-16-22 або шляхом надсилання листа на ел. пошту: info@auz.org.ua