Важлива інформація
До уваги керівників закладів, установ, організацій всіх форм власності, закладів громадського харчування, власників об’єктів, що надають послуги з поселення, керівникам банківських установ та власникам об’єктів торгівлі, агропродовольчих ринків!
На виконання рішення протоколу позачергового засідання Вінницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 19 червня 2020 року:
1.Керівникам закладів, установ, організацій забезпечити:
- в залежності від обсягів виконуваної роботи та навантаження на трудовий колектив, розгляд питання щодо присутності працівників в закладах установах, організаціях в кількості не більше 50% від штатного розпису, за виключенням закладів сфери охорони здоров’я та соціального захисту і критичної інфраструктури;
- розміщення працівників в робочих кабінетах з розрахунку 1 -2 спеціалісти в одному приміщенні;
- чистку фільтрів пристроїв для охолодження повітря (кондиціонерів), а також скасувати особисті прийоми громадян;
носіння в місцях концентрації працівників та відвідувачів засобів індивідуального захисту, зокрема масок.
2.Власникам (орендарям) закладів громадського харчування забезпечити:
- присутність відвідувачів в кількості не більше 50% від загальної кількості посадкових місць;
- організацію та проведення банкетів здійснювати лише при наявності в закладі окремих банкетних залів, при цьому кількість присутніх на банкеті не має перевищувати 10 осіб.
В разі відсутності окремих банкетних залів організація та проведення банкетів забороняється.
3.Директорам, власникам об’єктів, що надають послуги з поселення:
- забезпечити заповнюваність закладу не більше, ніж на 50% від потужності об’єкту.
4. Керівникам банківських установ:
- не допускати скупчення населення біля розрахункових терміналів та банкоматів, які розміщені всередині приміщення, особливо у дні прийому платежів та отримання заробітної платні.
5.Власникам об’єктів торгівлі, агропродовольчих ринків:
- забезпечити організацію діяльності торгівельного місця в шаховому порядку (через одне торгівельне місце, відповідно через день).