Шановні жителі! На адресу Гніванської міської ради надійшов лист (додається) від Тиврівської дільниці Вінницького відділення АТ «Вінницягаз» з попередженням про припинення газопостачання 10 серпня 2020 року з 8.00 год. по вулицях: Промислова, Амосова, Ярошинського, Зоряна, Мічуріна, Пушкіна, Телячука, Річна, Цукровиків, Винниченка, М. Ковач, Жмеринська.

Фото без опису

Відновлення газопостачання буде проводитись з 13 серпня 2020 року поступово, по мірі виконання усіх регламентних робіт та при наявності акту з перевірки вентиляційних каналів (дану перевірку проводить КП «Гніваньводопостач»). Додатково інформація по пуску газу споживачам буде повідомлено після виконання робіт.

Також повідомляємо: підключення буде відбуватися при наявності мешканців у своїх домоволодіннях. Наголошуємо, що у багатоквартирних будинках підключення буде відбуватися при наявності хоча б 1 члена сім’ї або довіреної особи (залиште, будь ласка, ключі від квартири своїм рідним, близьким та знайомим). При неможливості доступу хоча б до 1 квартири, газопостачання не буде відновлено у всьому під’їзді.