Розпочався сезон збирання урожаю сільськогосподарських культур. Кожен зібравши городину зачищає земельну ділянку від сухих бур’янів, а потім намагається спалити їх. Після таких заходів в населених пунктах виникає задимленість, що негативно впливає на стан здоров’я кожного з нас, в тому числі людей похилого віку та дітей. Просимо поважати один одного!

Фото без опису

Разом з тим, звертаємо вашу увагу, що відповідно до діючих на території Гніванської об’єднаної територіальної громади правил благоустрою, забороняється спалювати сміття, листя, гілля та відходи виробництва.

Порушення даних вимог тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу. Сума стягнення за спалювання становить від 340 грн до 1360 грн. При виявленні порушень протокол буде складений без попередження. При розгляді протоколів адміністративна комісія буде призначати максимальне покарання.
Закликаємо усіх небайдужих долучатися до виявлення порушників і повідомляти про подібні випадкизакликаємо гніванчан долучатися до виявлення порушників і повідомляти про подібні випадки за номером 101 – підрозділ МНС, 102 – відділення поліції або міську раду.