Шановні мешканців та гості Гніванської ОТГ, на жаль, карантинні умови вносять свої корективи і обмеження у відзначення Дня міста Гнівань та відкриття Тижня сталої енергії 2020. Однак,  це свято скасувати неможливо і ми запрошуємо усіх приєднатися до заходів 19 вересня, але у особливому форматі:

  1. Вітайте своє місто онлайн у соціальних мережах із хежтегом #ЯлюблюГнівань.
  2. Беріть участь у традиційному Велопробігу «ВелоEnergy» з індивідуальним заїздом та отримуйте один із 10 цінних призів.

Фото без опису

  1. Для цього необхідно виконати усі умови:

  2. Зареєструватися у цій онлайн-формі за посиланням: https://cutt.ly/mfPkWaK Зверніть увагу на те, що необхідно заповнити усі поля.
  3. Здійснити індивідуальний заїзд на велосипеді 19 вересня у період 10:00-16:00. Саме у цей час працюватимуть фотозони на трьох локаціях.
  4. Маршрут має пролягати через три локації із дотриманням усіх карантинних норм: Тризуб (біля АЗС «Авантаж»), Будинок культури м.Гнівань, площа ім.. Т.Г. Шевченка.
  5. Для  підтвердження своєї участі необхідно зробити фото із велосипедом на фоні фотозон поруч цих 3-х локацій та обов’язково опублікувати усі 3 фото на своїй сторінці у соціальних мережах (посилання якої зазначено при реєстрації у онлайн-формі) із хежтегом #ГніваньВелоEnergy. Особиста сторінка у соцмережах повинна бути публічно відкритою, аби організатори могли перевірити виконання усіх умов.
  6. Того ж дня, 19 вересня, о 17:00 відбудеться прямий ефір із розіграшу призів серед учасників велопробігу на офіційних Facebook та Instagram сторінках проєкту «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».
  7. Головний приз - сучасний велосипед!

    Детальніше про розіграш! У прямому ефірі організатори рандомно визначать рейтинг учасників із списку учасників, які зареєструвалися через онлайн-форму. Далі кожного учасника перевірятимуть чи він виконав усі умови. А саме у прямому ефірі організатори відкриватимуть сторінки учасників у соціальних мережах за посиланням, які вони вказали при реєстрації онлайн-форми, і перевірятимуть чи учасник опублікував підтверджуючі 3шт. фото з велосипедом на фоні фотозон із 3-х локацій (Тризуб (біля АЗС «Авантаж»), Будинок культури м. Гнівань, площа ім.. Т.Г. Шевченка).

    Призи розіграшу призначатимуться відповідно до одного єдиного рандомного рейтингового списку учасників. Наприклад, власником головного призу велосипеда стане учасник під номером 1. Якщо виявиться, що цей учасник не виконав умови (не опублікування 3 фото як підтвердження), то автоматично переможцем і власником велосипеду розглядається наступний учасник під номером 2. Але на нього чекає така ж перевірка. І так по черзі розглядатиметься кожен наступний учасник із рейтингового списку для отримання кожної наступної позиції подарунку. 

    ОДИН РАНДОМНИЙ РЕЙТИНГОВИЙ СПИСОК УЧАСНИКІВ ДЛЯ РОЗІГРАШУ 10 ПРИЗІВ!  

    Учасники-переможці зможуть отримати свої призи у робочий час у Гніванській міській ради за пред'явлення документів, що підтверджують особу та її дату народження!    

    Захід проводиться у рамках проекту «Енергоефективний Гнівань - енергетична політика сталого розвитку міста Гнівань».

    Проект фінансується Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Energy та програми «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та реалізується Гніванською міською радою у партнерстві з Громадською організацією «Єврорегіон «Дністер». 

    Слідкуйте за офіційними сторінками проєкту:

  8. Facebook: www.facebook.com/energyefficienthnivan/
  9. Instagram: www.instagram.com/energy_hnivan/