В рамках святкування Дня міста Гнівань 2020 було проведено спортивні турніри з міні-футболу, волейболу і баскетболу, в яких взяли участь команди з м. Гнівань та с. Могилівка.

Фото без опису

17-18 вересня на міні-полі ОЗО «НВК “ЗЗСО І-ІІІ ст. – гімназія №2”» відбувся турнір з міні-футболу, в якому взяли участь 4 команди. Продемонструвавши найкращий результат, перемогу виборола команда «Гнівань-молодь», ІІ місце здобула ФК «Гнівань», ІІІ місце - ФК «Гнівань-ветерани» та ІV – ФК «Могилівка».

Фото без опису

19 вересня відбулися змагання одразу з двох видів спорту, це волейбол та баскетбол. У змаганнях з волейболу взяли участь 4 команди. Золото здобула  ВК «Гнівань», срібло - ВК «Гнівань-ветерани», бронзу – ВК «Могилівка», наймолодші учасники змагань замкнули четвірку переможців.

Фото без опису

У турнірі з баскетболу 3х3, на жаль, команд – учасниць було лише 3. Серед них І місце посіла команда «Yong Life», ІІ місце – «No Name», ІІІ місце – «Гнівань Баскет». Також після турніру відбувся конкурс «Найкращого снайпера», де почесне І місце виборов Руслан Крепостняк, який з 25 кидків влучив 17 разів. ІІ місце зайняв Олександр Жадан, влучивши 15 разів, ІІІ місце розділили між собою Кіріл Мазур і Дмитро Козюк, кожен з яких влучив по 13 разів.

Фото без опису

Усі учасники спортивних турнірів були нагороджені почесними грамотами, медалями, кубками та мячами від Гніванської міської ради та ГО «Спортивна рада м. Гнівань». Серед усіх учасників змагань в номінації «Найстарший гравець» були нагороджені:

- Кухар Олег (футбол);

- Гранальський Василь (волейбол);

- Гусак Максим (баскетбол).

У номінації «Наймолодший гравець»:

- Оніщенко Юрій (футбол);

- Попик Владислав (волейбол);

- Стиренко Артур (баскетбол).

Дякуємо усім учасникам спортивних турнірів за запеклі баталії, позитивні емоції та пропаганду здорового способу життя!