Саме сьогодні у приміщенні міської ради відбулося відкриття фотовиставки "Жити повноцінно - не можна здаватися!", яка присвячена Міжнародному дню людей з особливими потребами. На відкриття виставки завітали батьки дітей та діти, які мають особливі потреби. Ініціатороми та організаторами виставки стали Ольга Бобрусь та працівники міської ради, які опікуються дітьми з особливими потребами.

Фото без опису

Виставка розпочалася із вітального слова міського голови Володимира Кулешова, який зазначив, що люди з особливими потребами потребують уваги постійно, а не тільки в цей день, адже вони є повноцінними мешканцями нашої громади. Також подякував батькам та діткам за активну життєву позицію, за силу духу, яку вони проявляють щодня, а також побажав усім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та достатку.

Фото без опису

«Виставка розпочинає свою роботу саме сьогодні, 3 грудня, коли відзначається День людей з особливими потребами. Хочу зайвий раз наголосити, що це не свято, а лише зайвий привід згадати про те, що поряд живуть люди з інвалідністю, які мають ті самі права, але дещо обмежені можливості", - зауважила Ольга Бобрусь.

Така виставка відбулася вперше у нашій громаді, але у планах організаторів проводити її щороку в цей день.

P.S. Майже під кожним фото написані мрії дітей, деякі із них може здійснити кожен із нас!