Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування розпочинає відбір для онлайн-тренінгів з розбудови підприємницького потенціалу та розвитку бізнес-ідей від експертів з Італії, Польщі, Франції для молоді з малих міст та сільської місцевості Вінницької області. Тренінги організовуються в рамках проєкту «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth – JOURNEY» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості»), координатором якого є Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування. Аналогічні тренінги пройдуть для молоді з Грузії та Азербайджану.

Фото без опису

Вимоги до учасників:

- вік 18-30 років;

- володіння англійською мовою (принаймні, рівень B1);

- проживання у сільській місцевості та/або ідея бізнесу у малому місті чи селі;

- доступ до Інтернету та можливість вмикати камеру/мікрофон;

- бажання отримати знання та навички, необхідні для започаткування бізнесу та розвитку підприємницької діяльності;

- бажання попрацювати під час тренінгу з міжнародними експертами та своїми менторами (передбачено роботу у віртуальних кімнатах програми ZOOM).

Для участі у відборі учасників тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/MCXHpHzmtdgMBMDZ7 - реєстрація відкрита до 21 лютого 2021 р.

Тренінги відбудуться 23.02.2021 р., 24.02.2021 р. і 03.03.2021 р.

Новини щодо навчального курсу поширюються на сторінці проєкту https://www.facebook.com/JOURNEYerasmusplus/

Контактні особи: Ольга Олійник – координатор проєкту (+38(096)679-28-47), Вікторія Захарчук (+38(098)750-86-00), Ірина Лезнівська (+38(068)552-97-17.

*Для довідки: проект «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth» – «JOURNEY» реалізується координатором – Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+ в партнерстві з іншими організаціями з України, Італії, Франції, Польщі, Грузії та Азербайджану та має на меті сприяння зниженню рівня безробіття та сприяння розвитку підприємницького потенціалу сільської молоді в країнах Східного партнерства.

Більше інформації про діяльність в рамках проєкту на сайті ВОАОМС _ http://sg.vn.ua/category/informatsiya-pro-proekt-2/