Конкурс реалізовується в межах проекту «Розвиток села та протидія пандемії СОVID-19 через сприяння росту малого та мікропідприємництва» (далі - Конкурс), ініційованого Благодійним фондом «МХП - Громаді» спільно з Агенціями регіонального розвитку Вінницької та Черкаської областей.

Фото без опису

Завданнями Конкурсу є:

- стимулювати соціально-економічні перетворення в сільських громадах за рахунок ведення підприємницької діяльності, у т.ч. створення робочих місць, що забезпечить покращення життя громадян та активізує діяльність громадських ініціатив;

- виявити та підтримати сталі підприємницькі бізнес-плани, які матимуть суттєвий вплив і помітно сприятимуть процесам самоорганізації місцевого населення;

- провести пошук нових ефективних інноваційних практик, що залучають громадян до прийняття рішень та заохочують громадян до самозайнятості.

Учасниками Конкурсу можуть бути жителі сіл Вінницької та Черкаської областей, які не більше 2 років як зареєстровані підприємцями або готові розпочати власну справу.

За результатами Конкурсу буде обрано 24 проекти, автори яких отримають мікрофінансування в розмірі до 50 тис. грн на втілення бізнес-ідеї.

Дедлайн подачі аплікаційної форми до 30 березня 2021 року. Детальна інформація та аплікаційна форма за посиланням: https://bit.ly/3jQ7FiN.

Запитання щодо участі у проекті надсилати на електронну адресу mhp_hromady@mhp.com.ua.