Наказ військового комісара Тиврівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки О. ЧОРНОГО.

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 24.02.2021 №71/ 2021 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році" з квітня по червень 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України, Державної спеціальної служби транспорту. З метою організованого проведення чергового призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України, інших військових формувань України та Державної спеціальної служби транспорту наказую:

Фото без опису

1. Усім громадянам чоловічої статі, яким у період чергового призову виповниться 18 років, та старшим особам, які не досягли 27-річного віку і не мають права на відстрочку від призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю Тиврівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: смт. Тиврів, вул. Першотравнева, 6 у визначений час і з документами, що зазначені в особистих повістках.

1.1. Громадянам, які не отримали особистих повісток, прибути на призовну дільницю з 01.04.2021 до 20.04.2021, мати при собі посвідчення про при-писку до призовної дільниці та паспорт громадянина України.

2. Усім призовникам, які підлягають черговому призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають за межами Гніванської територіальної громади, Тиврівської селищної ради, Сутисківської селищної ради, негайно повернутися до місць постійного проживання і з'явитись у Тиврівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки за місцем військового обліку для проходження призовної комісії.

3. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до Тиврівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, будуть нести відповідальність згідно з чинним законодавством.

4. На підставі ст. 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та ст. 33 Постанови Кабінету Міністрів України № 921 селищні та міська ради, керівники підприємств, установ, організацій, у тому числі навчальних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані на вимогу районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки сповіщати призовників про їх виклик до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, забезпечити своєчасне прибуття за цим викликом. Звертаюся до органів Національної поліції щодо громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, для їх розшуку, затримання і доставки до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

5. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування і форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовну дільницю.

6. Начальнику відділення призову здійснювати заходи з попереднього контрольного медичного огляду призовників, які підлягають призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України навесні 2021 року, згідно графіків медичного обстеження призовників.

7. Наказ довести до особового складу Тиврівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, селищних, міських голів, керівників підприємств, установ, організацій, навчальних закладів та осіб, які залучаються для роботи на призовній дільниці.

О. ЧОРНИЙ - військовий комісар Тиврівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник ЗСУ.