Статистика вказує - причиною половини викликів на номер 104 є витоки газу на внутрішніх мережах. З 2015 року у тарифах на розподіл газу не передбачені кошти на обслуговування внутрішніх мереж споживача. Наразі клієнти Вінницягазу можуть самі подбати про власну безпеку всього за 300 грн на рік.

АТ «Вінницягаз» пропонує споживачам проведення технічного обслуговування внутрішніх мереж за 300 грн. на рік. Кожна родина може самостійно подбати про свою безпеку та своїх близьких. Регулярне технічне обслуговування один раз на рік дозволяє утримувати внутрішні газові мережі у справному стані.

Що ви отримаєте, підписавши угоду з АТ "Вінницягаз"?

?  обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу;

? приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;

? огляд наявності та перевірка герметичності футлярів в місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;

? перевірка працездатності та змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах;

? усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

Договір укладається на добровільних засадах. Звертаємо вашу увагу, що до вартості договору не включене обслуговування газових приладів та ремонт внутрішніх мереж та приладів обліку. Згідно діючого законодавства, технічне обслуговування – це контроль за технічним станом, перевірка на загазованість, виявлення місць витоку газу, очищення, змащення та інші операції з утримання працездатності і справності газових мереж.

Компанія «Вінницягаз» закликає клієнтів бути свідомими у споживанні газу та проводити раз на рік технічне обслуговування для уникнення надзвичайних ситуацій.  Для цього достатньо сплатити вартість річного технічного обслуговування одразу при отриманні послуги або впродовж п’яти робочих днів з дня отримання рахунку, після підписання договору.

Газорозподільна компанія  зобов’язується якісно надавати послуги у рамках дії договору, а клієнт (споживач) має забезпечити працівникам АТ «Вінницягаз» вільний доступ до внутрішніх газових мереж для виконання робіт з технічного обслуговування внутрішніх газових мереж.

Відповідно до чинного законодавства, технічне обслуговування та поточний ремонт внутрішніх газових мереж у квартирах багатоквартирних будинків здійснюється на умовах договору, укладеного між співвласниками/особою, уповноваженою на це співвласниками, і суб’єктом, що має право на виконання таких робіт.

Замовити технічне обслуговування можна у найближчому 104.ua Клієнтському просторі або за телефонами Контакт центру 067 01 10 104, 0432 509-104.

 

 

За додатковою інформацією звертатися до

начальника управління зовнішніх комунікацій

Логінової Лариси Григорівни

+380432 27 80 92

+38 067 433 22 89

e-mail: press@vngas.com.ua