Голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов проінспектував дорогу, яку готують до здачі в експлуатацію - відрізок а/д О-02-21-05 Торків-Брацлав-Ситківці-Леухи-ст. Монастирище, км 23+790 – км 35+580
У Брацлавській територіальній громаді у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відремонтовано 11,79 км дороги, яка проходить через місто Брацлав, село Грабовець та село Семенки.

Фото без опису
Автомобільна дорога вкрай необхідна для надання вчасної медичної допомоги, безпечного підвозу дітей до освітніх закладів, так і для людей, які працюють за межами населених пунктів.
Дорогу розпочали ремонтувати у серпні 2020 року, а у квітні продовжили ремонті роботи.
Що уже зробив підрядник?
• влаштував новий дорожній одяг;
• укріпив узбіччя;
• улаштував тротуари на підходах до зупинок маршрутного транспорту та посадкові майданчики;
• відновив водовідвідні канави;
• встановив прикрайкові лотки, направляючі стовпчики;
• влаштував дорожні знаки;
• наніс дорожню розмітку холодним пластиком.
Роботи виконані за графіком. Підрядна організація дає 10 років гарантії на дорожнє полотно, 5 років на огородження дорожнє, 2 роки на напрямні стовпчики та дорожні знаки, у разі появи недоліків зобов’язується усунути власним коштом.
Торік на цій дорозі відремонтовано найдовший міст - 206,7 м.п.
Завдяки ремонту дороги та мосту тепер є надійне транспортне сполучення з сусідніх територіальних громад у напрямку з південного заходу на північних схід, виїзду на автомобільну дорогу М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», що входить до складу міжнародного коридору Go Highway.
«Сподіваємося, ремонтні роботи вчасно будуть закінчені і мешканці матимуть гарну дорогу, що сприятиме стрімкому економічному розвитку регіону»-зазначив голова Вінницької районної державної адміністрації Віталій Урдзік.

Фото без опису