Фото без опису

Пам’ятка населенню

 

О Б Е Р Е Ж Н О -

ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ !

 

 

З настанням теплої пори року збільшується ризик харчових отруєнь внаслідок порушення технології приготування їжі та її зберігання, захворювання кишковими інфекціями.

Щоб запобігти їм – дотримуйтесь правил особистої і колективної гігієни:

  • дотримуйтесь технології приготування їжі та її зберігання;
  • перед кожним прийомом їжі мийте руки з милом;
  • овочі, фрукти перед вживанням мийте проточною водою;
  • запобігайте забрудненню харчових продуктів, не забувайте про їх термічну обробку;
  • користуйтесь водою тільки з перевірених джерел як для пиття так і для приготування їжі;
  • при перших же ознаках захворювання звертайтесь за медичною допомогою.

 

БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЗДОРОВ’Я І ЖИТТЯ !

 

 

 

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ЦЗ ТА БЖД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

спільно з ДЕПАРТАМЕНТОМ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ОДА