Фото без опису 

 Сотні людей зібралось біля ставу аби гарно відпочити та розважитися. Вже на вході гостей гостинно зустрічали і смачно пригощали господині з різних сіл нашої територіальної громади. Вони облаштували свої світлиці, варили смачну юшку та творчо презентували її на конкурсі. Найбільше прийшлась до смаку журі Потоківська та Селищенська уха!

  Активна молодь взяла участь у волейбольному турнірі, що організували члени Молодіжної Ради Гніванської ТГ.

   Особливою розвагою для усіх стала битва фарбами Холлі, в якій зійшлася команда дітей та команда дорослих. Веселе, яскраве та емоційне дійство викликало бурхливі емоції в учасників та спостерігачів.

   У святковому концерті взяли участь найталановитіші артисти громади. Співаки, танцюристи, музиканти дарували глядачам свої найкращі композиції.

   Всі бажаючі могли взяти участь в азартній лотереї, придбавши спеціальні квиточки. На святі розіграли десятки крутих призів. Головному переможцю дісталось поросятко!

   Для шанувальників "живої" музики на сцені виступили спеціально запрошені гості: гурт "Не лізь бо вб'є" та кавер бенд "Gloria". Ці музиканти "запалили танцпол"! Люди співали, танцювали та запрошували їх виступити "на біс". Родзинкою цієї дискотеки стала пінка!

   Коли вже зовсім стемніло і галявині буяв традиційний купальський вогонь, настав час для фаєр-шоу! Глядачі, затамувавши подих, спостерігали, як артисти приборкують полум'я. Завершилась святкова програма різнобарвним салютом!

    Організатор свята Могилівська філія КЗ "ЦКД "КАЛИНА"  висловлює подяку спонсорам свята : депутату обласної ради Прідолобі В.М., Гніванській міській раді, ТОВ "СУАП "Інтервіас-Україна" в особі Сидорчука Т.Я., ТОВ "Демидівський Граніт" в особі Толкача П.І. та депутатам міської ради Снігуру С. і Дрозду А.