Фото без опису

З настанням теплої пори року збільшується ризик харчових отруєнь внаслідок порушення технології приготування їжі та її зберігання, захворювання кишковими інфекціями.

Щоб запобігти їм –

дотримуйтесь правил особистої і колективної гігієни:

- дотримуйтесь технології приготування їжі та її зберігання;

- перед кожним прийомом їжі мийте руки з милом;

- овочі, фрукти перед вживанням мийте проточною водою;

- запобігайте забрудненню харчових продуктів, не забувайте про їх термічну обробку;

- користуйтесь водою тільки з перевірених джерел - як для пиття так і для приготування їжі;

- при перших же ознаках захворювання звертайтесь за медичною допомогою.

БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЗДОРОВ’Я І ЖИТТЯ !

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ЦЗ ТА БЖД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

спільно з ДЕПАРТАМЕНТОМ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ОДА