О Б Е Р Е Ж Н О - ХАРЧОВІ ОТРУЄННЯ !
З настанням теплої пори року збільшується ризик харчових отруєнь внаслідок порушення технології приготування їжі та її зберігання, захворювання кишковими інфекціями.
Щоб запобігти їм –
дотримуйтесь правил особистої і колективної гігієни:
- дотримуйтесь технології приготування їжі та її зберігання;
- перед кожним прийомом їжі мийте руки з милом;
- овочі, фрукти перед вживанням мийте проточною водою;
- запобігайте забрудненню харчових продуктів, не забувайте про їх термічну обробку;
- користуйтесь водою тільки з перевірених джерел - як для пиття так і для приготування їжі;
- при перших же ознаках захворювання звертайтесь за медичною допомогою.
БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЗДОРОВ’Я І ЖИТТЯ !
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ЦЗ ТА БЖД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
спільно з ДЕПАРТАМЕНТОМ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ОДА