Фото без опису

Нещодавно Гніванська міська рада залучила кошти обласного бюджету (державного дорожнього фонду) на асфальтування двох комунальних вулиць Гніванської громади.

Для участі в обласному конкурсі Гніванською міською радою були виготовлені проектно-кошторисні документації та подані проектні заявки на 4 дороги комунального значення, а саме: вул. Молодіжну в с. Могилівка, вул. Подільську, вул. Довженка та вул. Маліновського в м. Гнівань.

Відповідно до результатів конкурсу з реконструкції та капітального ремонту доріг комунального значення, перемогла вул. Молодіжна (с. Могилівка) та вул. Подільська (м. Гнівань), на які з державного дорожнього фонду, на умовах співфінансування з Гніванською міською радою, були виділені кошти. На конкурсний відбір органи місцевого самоврядування представили 178 проєктів. 34 з них пройшли відбір, серед яких 2 проєкти Гніванської міської ради.

На сьогоднішній день на вул. Молодіжній в с. Могилівка роботи з асфальтування дорожнього покриття вже завершилися. Найближчим часом розпочнуться роботи з асфальтування вул. Подільської в м. Гнівань.

Нагадаємо, що Гніванська міська рада постійно бере участь у грантових конкурсах із залучення додаткових коштів для розвитку громади.

Фото без опису