Фото без опису

Сьогодні, 12 жовтня, відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Гніванської міської ради. На заході обговорили чотири важливих для нашої громади питання.

Про ситуацію з захворюваністю на COVID-19 у Гніванській територіальній громаді проінформував  головний лікар КНП «Гніванський ЦПМСД» Микола Сташук:

- Новий штам коронавірусу «Дельта» дуже підступний, адже приблизно 7 днів хвороби сатурація у людини в межах норми, а потім різко падає і людина потрапляє в реанімацію. За останніх 10 днів в громаді від COVID-19 померло двоє осіб. А за останню добу 9 хворих отримали позитивні тести аналізу на ПЛР.  Зараз на лікуванні знаходиться 55 осіб, в стаціонарі лікується 7 хворих. До слова, 97% госпіталізованих НЕ були вакциновані!

Фото без опису

На засіданні також обговорили протиепідемічні заходи для проведення Дня захисників та захисниць України; роботу бюджетних та комунальних установ в умовах відсутності газопостачання та реалізацію заходів пожежної безпеки при підготовці об’єктів та населених пунктів громади до роботи в осінньо-зимовий пожежонебезпечний період.