Фото без опису

З метою забезпечення відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються Гніванською міською радою за запитом на інформацію, відповідно до статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації» та постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 № 740 «Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Порядок відшкодування витрат на копіювання, друк, сканування документів, що надаються за запитом на інформацію, що додається.
  2. Затвердити розміри фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію Гніванською міською радою, додаються.
  3.  Розміри плати за копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію Гніванською міською радою, застосовуються у разі, якщо задоволення запиту на інформацію передбачає виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок.
  4. Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію

     

    № зп

    Послуга, що надається

    Розмір фактичних витрат, грн.

    1

    Копіювання, друк, сканування копій документів формату А4 та меншого розміру (в тому числі двосторонній друк)

    4,33

    2

    Копіювання,  друк, сканування копій документів формату А3 та більшого розміру (в тому числі двосторонній друк)

    5,05

    3

    Копіювання, друк, сканування копій документів будь-якого формату, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (в тому числі двосторонній друк)

    10,65

    4.

    Виготовлення цифрових копій документів шляхом сканування

    2,37