1. Повна назва документа державного планування: Детальний план території Гніванської територіальної громади, за межами населеного пункту села Демидівка, до складу якої входить земельна ділянка комунальної власності кадастровий номер 0521080600:07:001:0179 площею 3,7901 га, (цільове призначення 16.00 землі запасу, земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) землі сільськогосподарського призначення, на якій розміщено будівлі і споруди дробильно-сортувального заводу ТОВ «Демидівський граніт», для визначення планувальної структури, функціонального призначення, параметрів забудови, цільового призначення Вінницької області.
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Гніванська міська територіальна громада Вінницького району Вінницької області.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проєкту Детального плану території Гніванської територіальної громади, за межами населеного пункту села Демидівка, до складу якої входить земельна ділянка комунальної власності кадастровий номер 0521080600:07:001:0179 площею 3,7901 га, (цільове призначення 16.00 землі запасу, земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) землі сільськогосподарського призначення, на якій розміщено будівлі і споруди дробильно-сортувального заводу ТОВ «Демидівський граніт», для визначення планувальної структури, функціонального призначення, параметрів забудови, цільового призначення Вінницької області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 18 лютого 2022 року на сайті Гніванської міської територіальної громади (https://gnivan-miskrada.gov.ua/feedback/ ) та триватиме до 19 березня 2022 р.

б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) – 14 березня 2022 року о 1100, в залі засідань Гніванської міської ради, за адресою: м. Гнівань, вул. Соборна , буд. 64.

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування - 23227 м. Гнівань Вінницької області вул. Соборна,буд. 64, тел./факс: : (04355) 3-45-35, 3-33-39.

 

Контактна особа Курко Сергій Миколайович, тел. 098-37-06-835.

д) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій - 23310

м. Гнівань Вінницької області вул. Соборна, буд.64,тел./факс:(04355) 3-45-35, 3-33-39 контактний email (сайту) e-mail: ofisrada64@gnivan-miskrada.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проєкту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються з громадськістю протягом 30 днів, а з уповноваженими органами – не більше 30 днів з дня отримання.

є) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування :

  • Управління розвитку територій та інфраструктури облдержадміністрації Вінницької ОДА
  • Департамент охорони здоров’я Вінницької ОДА
  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування - відсутня.

Додатки:

1. Звіт про стратегічну екологічну оцінку

 2.  Детальний план

 

 

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                          Кулешов В.В.

 

Додатки:

1.1

1.2

2.схема

3

4.1

4.2

5

6

7

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

ПЗ Дробильний завод

Повідомлення про оприлюднення звіту