Наша громада знову в жалобі. Своє життя за Батьківщину віддав сорока семирічний гніванчанин Василь Миколайович Голубаха. 22 квітня на Донеччині, захищаючи нашу країну від рашистів, він трагічно загинув. Чоловік народився в Могилівці, проживав з сім’єю у Гнівані. В перші дні війни Василь добровільно записався до лав Національної гвардії України та брав участь у бойових діях. Він був дуже чуйним, добрим, веселим, життєрадісним та працьовитим. Мав золоті руки, ніколи не сидів без діла, будь-яка справа, за яку він брався, завжди вдавалася. Василь любив сім’ю, людей та Україну, за яку віддав найцінніше - своє життя!

Фото без опису

У Василя Миколайовича залишилися батьки, дружина, син та брат.

Прощання з героєм та патріотом, серце та тіло якого до останнього билося за свободу рідної землі та свого народу, відбудеться 27 квітня у селі Могилівка на вулиці Першотравнева, 145 об 11:00 год.

Мешканці громади висловлюють глибокі щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам'ять про хорошу людину та захисника України вічно житиме в душах співвітчизників. Герої не вмирають! Вічна слава Героям!