Фото без опису

Відповідно до ст.43 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання резолюції начальника Вінницької обласної військової адміністрації, звернення депутатів Вінницької обласної ради щодо перейменування вулиць, які були названі на честь культурних, політичних та наукових діячів росії, при Гніванській міській раді створено комісію з питання перейменування вулиць Гніванської МТГ. Наразі перейменування топонімічних об’єктів відбувається по всій Україні! У Гніванській громаді комісія прийняла рішення про необхідність перейменування тридцяти чотирьох вулиць громади, які носять назви, пов’язані з росією та Радянським Союзом.

Шановні мешканці громади! Зважаючи на вищевикладене, пропонуємо надавати власні варіанти назв вулиць або, обговоривши з мешканцями даних вулиць, колективні заявки з підписами.

Механізм подачі пропозицій: варіанти назв можна писати в коментарях під спеціально створеними для цього постами у мережі Фейсбук на сторінці "Гніванська територіальна громада" (окремо для кожного старостату), де вказано які вулиці потрібно перейменувати та усі назви вулиць кожного населеного пункту, аби уникнути повторень. Також варіанти назв можна повідомляти у старостати і в Гніванську міську раду. Увага! В коментарях ОБОВ’ЯЗКОВО просимо зазначити не лише пропоновану вами назву вулиці, а й її стару назву та населений пункт, у якому вона знаходиться.

17 липня це опитування буде завершено! Його результати будуть передані в старостати та міську раду для подальшого опрацювання та для створення кінцевих опитувань, де жителі обиратимуть остаточну назву з раніше запропонованих варіантів!