В зв’язку з черговими змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2022 р. № 977) та запровадженням з 01 вересня 2022 року Інформаційно-аналітичної системи, власникам житлових приміщень необхідно подати повідомлення згідно з Додатком 1 вищевказаної постанови.

Для подання повідомлення згідно з Додатком 1, власнику житлового приміщення необхідно мати при собі копії наступних документів:

1. Копія документа на право власності на житлове приміщення (свідоцтво на право власності, договір купівлі-продажу, витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно та ін.);

2. Копія паспорта та ідентифікаційного коду власника житлового приміщення;

3. Копії документів внутрішньо переміщених (на всіх осіб які проживають в житловому приміщені):

- паспорт та ідентифікаційний код

- свідоцтво про народження (для дітей в яких відсутній паспорт)

??Дані документи потрібно подати в термін до 9 вересня 2022 року, адже до 12 вересня кожного власника та внутрішньо переміщених осіб які в нього проживають потрібно внести до Інформаційно-аналітичної системи і тільки тоді система сформує звіт за серпень місяць!

?Прийом вищевказаних документів здійснюється в кабінеті №8 Гніванської міської ради з 08:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00)

??Також повідомляємо, що подання заяв на отримання компенсації за вересень місяць буде проводитись за новим Додатком 2 до вказаної вище постанови.