Фото без опису

Гостей зустрічає радо. Посміхається та запрошує в дім. Його вона будувала разом зі своїм чоловіком Олексієм Денисовичем в далекі післявоєнні часи, коли ще по густозаселеній вулиці Парковій, де проживає ювілярка, жило лише кілька сімей.

Народилась вона в Жмеринці. Після закінчення війни вийшла заміж за військового, який пройшов усю війну від Києва і аж до Праги. Все життя Надія Василівна пропрацювала в кар’єрі, вела домогосподарство, обробляла землю, доглядала худобу. Має дві дочки, онука та онучку, двох правнуків.

Свою молодість пригадує з посмішкою. Каже, що секрет її довголіття простий: рух і праця.

Молодість дає красу, а старість все забирає. А працювати досі хочеться. Вийду на город і так би й рвала той бур’ян і полола б, тільки он руки вже не можуть, -розповідає Надія Василівна.

Фото без опису

Свічки на торті іменинниця задмухує зажмуривши очі і загадує одне бажання: «Щоб наступив мир!».

Хіба ж я думала, що ви будете знати війну. Так було добре жити, як був мир. Який же це страх війна: всі голодні, босі, голі, - ділиться думками жінка.

Гніванська міська рада щиро вітає Надію Василівну з Днем народження і бажає їй міцного здоров’я, сили, родинного затишку, тепла і щоб її заповітна мрія якнайшвидше здійснилась

#Гніванська_міська_рада_вітає