Пріоритетним напрямком в роботі Гніванської міської ради є продовження робіт з підготовки до осінньо-зимового опалювального періоду. Ще в червні на нараді було поставлено завдання розробити план відповідних робіт та приступити до його виконання.

Фото без описуЗа дорученням Гніванського міського голови в громаді триває заготівля дров на зиму. На даний час в міську раду надійшло 64 заяви громадян з проханням безкоштовно забезпечити їх сім’ї твердим паливом. 18 сімей дрова вже отримали. Першочергово забезпечуються ті сім’ї, члени яких несуть службу на передових позиціях в ЗСУ, далі - малозабезпечені сім’ї та ті, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Фото без опису

Обрізку дерев та їх доставку здійснюють працівники КП «Гніваньводопостач». Вирізаються аварійні дерева в посадках громади, які попередньо обстеженні відповідною комісією та погоджені в екологічній службі. Вікова межа тополь та осик (згідно правил утримання зелених насаджень в населених пунктах України) на вулицях та проїздах становить 45 років. Дерева, які зрізаються мають вік 50-60 років. На місці видалених вікових аварійних дерев будуть насаджуватися молоді.