Рубіжанська міська військова адміністрація Сєвєродонецького району інформує, що у м. Вінниця працює гуманітарний штаб Рубіжанської міської військової адміністрації, який створено для підтримки внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, які тимчасово проживають на території Вінницької області.

Фото без опису

На базі гуманітарного штабу зазначена категорія внутрішньо переміщених осіб мають можливість отримати набори гуманітарної допомоги, консультації фахівців з соціальних та правових питань, питань зайнятості населення, консультації лікаря та допомогу медсестри, консультації досвідченого психолога тощо.

Гуманітарний штаб знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Максимовича, 43-Б, графік роботи штабу: пн-пт з 10-00 до 15-00, сб-нд — вихідні дні. Телефон для довідок: 098-1749550.

Для отримання допомоги безпосередньо у гуманітарному штабі внутрішньо переміщеним особам необхідно зареєструватись за посиланням 👉https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfjrvVJOP7uBH.../viewform;

Для отримання гуманітарної допомоги Укрпоштою зареєструватись за посиланням 👉https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfZH.../viewform.