Нещодавно ми писали, що в рамках підготовки нашої громади до зими, у Гніванській міській лікарні запустили нову модульну котельню вартістю майже 3 млн грн. Схожі завдання міський голова поставив перед керівниками всіх комунальних закладів, адже попереду дуже важка зима .

Фото без опису

Після тривалої підготовчої роботи з документацією розпочалися реконструкції котелень в закладах освіти. Наразі роботи проводяться в у Гніванському ліцеї №1 (корпус молодших класів), Грижинецькій філії ліцею №1, в Гніванських садочка №1, №2, №4 та Селищенському ЗДО. Вартість робіт у цих закладах становить майже 2 млн грн.

Фото без опису

Трохи раніше відбувся запуск твердопаливного котла в Гніванській філії ліцею №1 (ЗОШ№3).

У Могилівській філії ліцею №2, Могилівському садочку та Гніванському садочку №3 твердопаливні котли були встановлені ще раніше, тому дані заклади готові до опалення дровами або вугіллям.

Фото без опису

Після завершення робіт, що тривають, планується виготовлення проектів на заміну котлів у Ворошилівській гімназії, Гніванському ліцеї №1 (основний корпус) та Селищенському ліцеї.

Ще один багатовартісний проект незабаром розпочнеться в ЗОШ 2.

Впевнені, що такі зміни дозволять безперебійно забезпечувати теплом заклади, де виховуються та навчаються наші діти та суттєво економити бюджетні кошти