У Грижинецькому Будинку молитви завжди людно. З початку війни щоденно у ньому збираються мешканці та готують їжу, випікають різні смаколики для наших військових. Та останні три дні дбайливі ручки «Грижинецького жіночого батальйону» (саме так себе називають  місцеві господині) куховарять не лише для захисників, а й для діток громади, які відпочивають в таборі!

Фото без опису
Табір в Грижинцях, організатором якого є В’ячеслав Дідоренко, член Церкви Християн Віри Євангельської, проводиться вже декілька років поспіль. Зазвичай він відбувається влітку в будинку культури, проте війна внесла свої корективи і цьогоріч саме в період зимових святок Будинок молитви зібрав 112 діток Гніванської громади
40 кураторів з різних областей України проводять для малят найрізноманітніші гуртки, конкурси та майстер класи: спортивні старти, різьба по дереву, малювання, ліплення, приготування десертів та інше. А найголовніше, що хлопці та дівчата, які модерують захід, вчать дітей бути згуртованими, дружніми, активними та добрими. Вони проводять цікаві бесіди на різні теми, спілкуються про любов, повагу та сміливість. Вчать вихованців любити Бога, пізнавати світ та себе.

Фото без опису

-    Незважаючи на воєнний стан та на усі проблеми і турботи, цього року в нас таки зібралися діти! Чому усі ми дуже раді. Ми готуємо для них найсмачніші страви: ліпимо вареники, крутимо голубці,  варимо супчики. Частину продуктів нам надала ГО «Допомога Юності:Україна»,  іншу – жителі села, - розповідає Лілія Помиколова, місцева активістка, член «Грижинецького жіночого батальйону». – Хочемо подякувати компанії «Юнісеф», яка надала спортивний інвентар для ігор;  ТОВ «Поділлялатінвест» та Гніванській міській раді  за солодощі для вихованців.

Фото без опису

Діти та їх батьки щиро дякують усім, хто долучився до організації та проведення табору за їх непросту безкорисливу працю на благо підростаючого покоління та майбутнього України