Фото без опису

Сьогодні своє 90-річчя святкує гніванчанка Ігнатьєва Юлія Михайлівна!

Жінка 45 років працювала завідувачем дитячого садочка «Дзвіночок» на масиві СЗБ!

Незважаючи на масовану ракетну атаку, на вибухи за вікном, в квартиру іменинниці двері не зачиняються. Іменинницю спішать привітати колеги, родичі, друзі та її вихованці, які і самі стали вихователями, директорами садочків, педагогами. Їх усіх Юлія Михайлівна пам’ятає ще малюками і пригадує, що в часи її роботи у ДНЗ було 12 груп, у яких виховувалось 360 дітей.

З самого першого дня відкриття «Дзвіночка» і до виходу на свою заслужену пенсію, жінка взірцево працювала. Вона була строгим, грамотним і талановитим керівником. Її любили і поважали усі колеги, діти та їх батьки.

- Щотижня у нас була перевірка! І я ніколи не переживала, бо я на сто відсотків знала, що в моєму колективі все ідеально. І так і було! Наш садочок був взірцем у районі! – пригадує іменинниця. – Ми працювали 7 днів на тиждень з 8 ранку до 20 год вечора. Колектив налічував 85 людей. На роботі ми практично жили!

Юлія Михайлівна з дитинства мріяла працювати з дітками. Свою роботу дуже любила і дорожила нею. Зараз, оглядаючись назад, вона робить висновки, що коли людина працює – тільки тоді вона живе!

Фото без опису

Перед зустріччю гостей ювілярка одягає улюблену сукню та прикраси, накриває на стіл. Ці приготування помічають і оцінюють усі, хто зайшов привітати.

- Юліє Михайлівно, ви таки щаслива людина! Стояти у свої 90 років в чудовому вигляді, з намистом на шиї, з бокалом в руках і чітко пам’ятати усі дати, імена, події в житті - таку можливість Бог дає не кожному! – зауважують гості. - Ви зуміли прожити так, що незважаючи на роки, які минули з часів вашого керівництва, досі до вашої оселі збігаються десятки вдячних людей та вихованців. Про вас завжди згадують, вам дякують, вами пишаються, і вас пам’ятають. А це дорогого коштує!

Після теплих слів привітань, гості разом співають пісню іменинника "Коровай-коровай"... як в дитинстві. Юлія Михайлівна радо підспівує, виконує усі рухи таночка і посміхається, бо ця святкова руханка нагадує їй маленьких діток, молоду себе та свої плани на ціле життя. Жінка дивується, як же таки швидко біжить час. Планів на життя зараз дуже мало, проте є велика мрія.

Ювілярка мріє тільки про Перемогу! Про те, щоб її народ був сильний і єдиний в своїй державності, в мові, в церкві. Вона хоче, щоб українці були щасливими та незалежними. А ще жінка має бажання написати книгу.

Гніванська міська рада щиросердечно вітає Юлію Михайлівну з Днем її народження! Бажає їй здоров’я, життєвої енергії та якнайшвидшого здійснення її чудових мрій!

Фото без опису