Фото без опису

Гніванська міська рада висловлює щиру подяку Громадській організації "Об'єднання переселенців "Спільна справа" за надану гуманітарну допомогу гігієнічними наборами, постільною білизною, матрацами та ковдрами для внутрішньо переміщених осіб. 145 сімей переселенців, а це близько 380 людей, отримали необхідні їм речі та засоби гігієни!

Фото без опису

Шановні переселенці!

Більшість з вас нам вже добре знайомі люди!

Більшість з вас вже добре знає особливості нашої роботи та наших працівників. Адже скоро майже цілий рік, як ми, працівники міської ради, розпочали свою волонтерську роботу та відкрили Гуманітарний штаб.

Ми неодноразово розповідаємо про те, скільки потрібно нам зробити роботи перед тим, як ви, шановні переселенці, матимете змогу прийти та отримати ту чи іншу річ. Це наша добровільна робота, яку ми навчилися виконувати з початком війни задля того, аби хоч трішки покращити життя тим, хто покинув власний дім і був вимушений починати своє життя з нуля. Повірте, що ми усі щоразу хочемо швидко та якісно відпрацювати і щоб усі залишилися задоволеними! Кожна з організацій та фондів, з якими намагаємось співпрацювати, має свої вимоги та працює за певними правилами, яких ми мусимо дотримуватися. І дуже шкода, що частина людей цього не розуміє і з криками та докорами починає вимагати з нас недопустимих речей, ображається та, навіть, кричить..

Фото без опису

Після видачі останньої великої гуманітарної допомоги ми, працівники Гуманітарного штабу, щиро дякуємо тим внутрішньо переміщеним особам, які допомагали нам розвантажити допомогу, скласти її, і тим людям, які слідкували за порядком черги, спокійно і з розумінням поставилися до ситуації, яка склалась! Адже завжди варто пам’ятати, що видача будь-якої допомоги – це складний процес, якість якого завжди залежить не лише від того, хто її видає, а і від того, хто її отримує!