Фото без опису

В 9️⃣ видах спортивних ігор мірялися силою та спритністю старшокласники Селищенського ліцею в рамках спортивних змагань «Помічник шерифа👮: змагайся та вигравай», присвячених 5-річниці служби поліцейських офіцерів громад.

- Поліцейські офіцери громад постійно знаходяться поряд, плідно співпрацюють із жителями громади, із нашим закладом освіти. Бути захисником правопорядку – це престижна, але водночас дуже серйозна і відповідальна професія, - сказала в своїй промові Оксана Сагадіна директор ліцею, - і мені дуже приємно, що багато випускників нашого закладу освіти пов’язали своє життя із професією поліцейського, серед них і Валентин Брик, поліцейський офіцер громади, лейтенант поліції.

Фото без опису

На захід завітали представники влади, поліції Олександр Бондарчук та освіти. Міський голова вручив подяку Валентину за його професіоналізм, небайдужість до проблем громади та постійну співпрацю з міською радою.

Фото без опису

У стрибках в мішках, перетягуванні канату, перегонках парами в обручах та в інших цікавих конкурсах команди «Селищанські перці» і «Азовці» показали свою спортивну майстерність, справжню боротьбу та волю до перемоги!

Фото без опису

Під час нагородження спортсменів Валентин Брик вручив усім юнакам пам’ятні подарунки та побажав завжди працювати над собою, розвивати силу та розум і в будь-який момент бути готовими захищати рідну землю.

Фото без опису

Усі гості заходу, учасники команд та школярі-вболівальники отримати багато гарних емоцій та незабутніх вражень!

Фото без описуФото без опису