Фото без опису

Знову і знову трагічний травень приносить з фронту страшні новини…

За незалежність України своє життя віддав селищанин Крамничний Дмитро Павлович. Йому було лише 27 років…

Народився Дмитро в селі Селище 9 листопада 1995 року. Навчався в Селищанській школі. Потім здобував освіту автослюсара. В цивільному житті довгий час працював будівельником.

27 лютого 2022 року Дмитро, не маючи жодного військового досвіду, пішов у військкомат, що в Тиврові, та попросив бойову повістку. Після цього повідомив про своє рішення родину.

Він сказав нам, що я йду, аби ви спокійно спали, - пригадує дружина загиблого Аліна.

Спочатку Дмитро проходив коротке навчання в Чернівцях, а потім його направили в Авдіївку, де він був командиром міномета та боровся з ворогом більше року.

Вдома за весь період війни він був лише раз в жовтні 2022 року. Дружину востаннє бачив у лютому, коли вона приїздила до нього з товаришами, аби доставити машину, на яку усією громадою взимку збирали кошти.

27 травня він написав востаннє. Написав, що іде з піхотою виконувати надскладне завдання.. і що з ним пропаде зв’язок… він відчував. Він попрощався зі мною і з дітьми! – розповідає дружина.

28 травня внаслідок мінометного обстрілу з боку противника, виявивши стійкість та мужність, Дмитро загинув…

В нього залишилась матір, батько, 2 брати, сестра, дружина та двоє маленьких діток! Гніванська міська рада висловлює найщиріші співчуття родині загиблого…

Героя поховають в рідному Селищі. Про місце та час зустрічі і поховання повідомимо згодом.

Герої не вмирають 🇺🇦.

Вічна пам’ять Дмитру, який віддав своє життя за Україну і наше майбутнє!