Фото без опису 

    Кабінет Міністрів України затвердив зміни до Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан.

       Нововведення набрали чинності 27 червня 2023 року.

      Відповідно до зазначених змін адвокатам, призначеним регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги для надання безоплатної вторинної правової допомоги затриманим особам, дозволяється перебувати у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях, де запроваджено комендантську годину, без виданих перепусток.

      У разі зупинки під час виїзду до затриманої особи адвокат разом із документом, що посвідчує особу, повинен пред’явити також свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю або посвідчення адвоката України та скановану копію доручення регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Детальніше — у статті на сайті: bit.ly/3Pw9mUA

    Поставте своє запитання юристу в контактному центрі системи БПД за номером 0-800-213-103. Для з’єднання з оператором у голосовому меню потрібно натиснути 3. Якщо ви перебуваєте за кордоном та потребуєте правової підтримки щодо українського законодавства — телефонуйте до контакт-центру системи БПД за номером +380 44 363 10 41 для дзвінків з-за кордону, (вартість дзвінка за тарифами оператора) або безкоштовно з Telegram https://t.me/+380677213103. Контакт-центр працює щодня — пн-пт з 8:00 до 19:00, сб-нд з 9:00 до 18:00 за київським часом.