Небхідні фахівці із соціальної роботи для реалізації проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику»

 Фото без опису

 

В 14 регіонах України та м.Києві, у т.ч. і Вінницькій області, розпочато реалізацію проєкту «Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулись до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику».

Проєкт реалізується ГО «Ліга соціальних працівників України», яка оголошує конкурс на позицію «Фахівець із соціальної роботи».

Мета проєкту: підтримка дітей та сімей через систему швидкого реагування на надзвичайні ситуації у сфері захисту дітей та надання їм соціальних послуг, запобігання вторинній інституалізації дітей.

До обов’язків фахівця входить ведення випадків дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей, які мають високий ризик потрапляння у складні життєві обставини під час воєнного стану, зокрема дітей, які виховуються у сім’ях опікунів та піклувальників.

Тривалість: протягом липня – грудня 2023 року.

Обов'язковою вимогою до кандидатур є  наявність ФОП (КВЕД 88.99 Надання іншої соціальної допомоги без забезпечення проживання). Вища (рівень бакалавр і вище) освіта в галузі соціальної роботи, психології, педагогіки, охорони здоров’я тощо.

Умови роботи:

  • повна зайнятість;

  • період зайнятості - 5 місяців.

 

Відібрані кандидатури пройдуть тренінговий навчальний курс, після цього розпочнуть роботу. 

 

Звертатися в Відділ з соціальних питань та інформації Гніванської міської ради за адресою: м. Гнівань, вул. Соборна, 64, каб. №12.