Впродовж червня – жовтня 2023 року відбувається Всеукраїнський культурний проєкт «Успіх усупереч» за підтримки Українського культурного фонду, присвячений успішним українцям з історії та сучасності. В його рамках з 15 липня до 30 серпня проводиться літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді до 19 років (далі - Конкурс). Його метою є залучити дітей та молодь до творчості й осмислення важливості подолання труднощів на шляху до успіху (на основі позитивних життєвих прикладів успішних українців). Проєкт передбачає одночасно пошук і промоцію талановитих юних особистостей та використання процесу творчості у якості психологічної допомоги українським дітям, підліткам та молоді, які перебувають під час війни у складному емоційному стані. До проєкту долучились історики, філологи, педагоги та психологи у якості членів команди та як експерти.

Фото без опису

Результатом проєкту стане створення інноваційного соціально-важливого культурного продукту – першої в Україні мотиваційної книги про успішних українців, авторами якої будуть діти та молодь. Задля максимальної доступності для читачів книгакаталог дитячої творчості буде створена у декількох форматах: у друкованому вигляді, e-Book з текстовими та діджиталізованими аудіо й відео матеріалами, у форматі аудіокниги. А також буде створена веб-платформа-блог з творчими роботами дітей та молоді.

Більш детальна інформація за посиланням 👉https://docs.google.com/document/d/1bwP94arWiRK2VApLiVcRkoCt10Z46-SjSvSWf3Q1Ux4/edit?fbclid=IwAR28dQDGdc-WbQQ47Hv4pyXQYN1wz3RUiYwolb9wzIOFm-kiWpzoNjcRu5g